1.17.2010

Capul de la fereastra.



Nu stiu cum naiba m-am trezit la 12 noaptea pe strazi...Defapt stiu! Ziua a inceput cu o iesire in cafenea toate bune si frumoase ... dupa 2 ore ne hotaram sa mergem la Avatar. Ajungem in mall cumparam bilete asteptam 2 ore ca sa inceapa filmul si dupa intram.
Filmul este grozav! Mi-a placut mult. Bun! Filmul se termina pe la 10 , dupa ne hotaram sa ne oprim sa bem ceva. Se face 10:15 ... 10:30 ... 11. Plecam in sfarsit. Dupa ce cobaram din autobuz se opreste un anume artist  la -3 grade si doar cu un hanorac pe el sa faca niste poze la o fisura din pamant. Dupa ce imi termin treaba intorc capul si vad o vaza ciudata la fereastra. Zic in gluma :

- Ala e un cap?
Dupa zece secunde acea "vaza" se misca. Ramanem incremeniti. Vaza era defapt un cap de om foarte ciudat care statea de ceva timp si ne urmarea . Gandindu-ma ca se uita si el ca tot omul pe geam dau sa plec. Dupa doi metri cand intorc omul disparuse. Era la  fereastra de la bucatarie care eram mai aproape de noi stand nemiscat. Cand am vazut asta am inceput sa grabim pasul fara sa ne mai uitam inapoi.
A fost  prea tare! M-am simtit ca intr-un film horror :D.  Imi pare foarte rau ca nu m-am gandit sa ii fac o poza inculpatului.
Cateva poze facute aseara :P :


7 comentarii:

Lillee spunea...

=))) muhahaha...si daca te urmarea .... si cand ajungeai acasa si stingeai lumina te trezeai cu capatana aia in fata ta?

Micul Artist spunea...

@ Lillee - :))

Blindius spunea...

Poza aceea cu filmul...mi se pare ca e bun horror-ul acela.Am tot incercat sa-l descarc,dar nu l-am gasit in varianta buna.Si pozele cu fisura de pamant?

AlexiCa spunea...

Ti-ai schimbat tema.. :) marfa ai grija de ea :)). Hmm.. cine stie ce credea acel cap ca vreti sa faceti :)) ..

Lillee spunea...

Sa-ti stapanesti noua tema:)

Lillee spunea...

stapanesti sanatos....m-am tampit =))

Fetita Junglei13 spunea...

Frumoasa tema.
Si m-ai facut sa rad :)),zau,poate mai treci p-acolo

Trimiteți un comentariu