1.23.2010

Cocalarii de zi cu zi.





Doar ce am venit de la cinema...Am fost la Paranormal Activity (dupa jumatate de an a aparut si la noi). De mine a fost cel mai nasol , eu il vazusem deja... Bun, toate bune si frumoase intram, ne asezam pe locurile noastre , incepe filmul...pasarile ciripeau , vantul batea lin...Pac  ne trezim cu un rand de cocalari si pitzipoance in spate. Si-au dat ei frumos fesurile D&G jos , si-au aranjat dragele de ele inelele de "haur" si posetele CHANEL si s-au asezat in sfarsit. Filmul a fost horror! Ghiciti ce au facut dragii de ei...DA! Au ras mai ceva ca la o comedie. Exact cand era momentul ala care vrei sa-l savurezi din plin ... pac se trezesc acei oameni sa  se prapadeasca de ras. Sa nu zic de comentariile facute...
Tot pe tema asta as mai avea o intrebare : Cand o sa apara si in Constanta un film 3D?

13 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Bine ca si-au dat fesurile frumos, ca daca le dadeau urat,mi-e ca va trezeati pe post de cuiere,la astia n-ai la ce sa te astepti.
"Ce incaltari sucare are manca' de haur haoleeeu mistoace este"

Lillee spunea...

In Constanta ? Niciodata... Trebuie investit prea mult...

iculici spunea...

ÎŢI ZIC EU CÂND: JOI. :D

pt. Fetita Junglei13 : BELEA CE EŞTI MATA... "Bine ca si-au dat fesurile frumos, ca daca le dadeau urat" ... :)):)) =))

Anonim spunea...

Ce vrei, Micule Artist, nu toţi suntem la fel. Nu trebuie decât să ignori astfel de persoane dacă nu îţi plac...bine, dacă poţi :P

3D, vreau şi eeeuuu!! :((

Blindius spunea...

Măi,o să fiţi dezamăgiţi de 3d.Vor fi de 2 ori mai mulţi ''coca'' la 3d!Eu d-asta nu mă duc la mall,că risc să-mi crape obrazul de nervi iar eu sunt foarte impulsiv.Prefer cinematografe mai retrase.

Blindius spunea...

Eu te-am linkuit dar nu ştiu de ce îmi dă eroare,îmi spune ceva că pe linkul tău nu găseşte feed rss şi apare fără titlu şi timp,doar numele blogului.

Lillee spunea...

Iculici....asa mi-ai zis si mie cu netu' si joi mi-a picat iar :))
Asa ca te intreb: Iculici, cand castig la loto? :D

Anonim spunea...

abia astept sa dispara odata cocalarii ... GRR ! >_<

Anonim spunea...

da de unde?!! :| astia se inmultesc ca cipercile dupa ploaie :)) si isi fac aparitia din ce in ce mai multi mai ales in sezonul de vara :)) sa dea pipitele pe spate!

Andrei Jitcă spunea...

Asa era si in Alba, cocalari ce-o ardeau "jentalman" decojind seminte si scuipand. Din fericire/pacate nu avem cinema 3d :(, merg in CJ sa vad un Avatar ceva :))

Anonim spunea...

3d in constanta... va aparea... ai rabdare... cand se muta hollywood-ul acolo sigur vor face si un cinema 3d :))

Corina spunea...

Ce sa faci daca n-ai cu cine, aiurea e ca nici sa-i ignori nu mai poti...

brishtara spunea...

no; io de aia nu merg la cinema :P m-am saturat de fosnituri, celulare deschise si miros de seminte imbibate cu saliva! Bleac!

Trimiteți un comentariu