1.07.2010

O zi perfecta

Nici nu stiu cum sa incep. Azi este Sf Ion ( la multi ani ! ) si cum neamul nostru este destul de "micut" am fost in vizita la niste neamuri (media varstei depasind 50). Asa ca ganditi-va de ce zi am avut parte. O zi plina de : "Tineretul strica tara!!" , " Tu de ce nu te tunzi? " si multe multe glume in care trebuie sa razi din politete...Cred ca partea buna a zilei a fost ca  am putut sa dorm mai mult deoarece nu am fost la scoala. In rest am avut aparatul foto la mine ceea ce m-a salvat cateva minute tinandu-ma ocupat :P.

Cateva poze facute azi :








7 comentarii:

Lillee spunea...

Frumos...unde le-ai facut? In Medgidia?

Micul Artist spunea...

@Lillee - da.

Fetita Junglei13 spunea...

Acum nu stiu ce rude ai tu,dar eu am fost invatat de catre ale mele,de ceva ani buni si crede-ma,ca am veri ce au copii aproape de varsta mea,sa spun,cand mi se zice ceva de tineret,ca "aha,vorbiti din experienta voastra de viata" si pana acum nu s-a suparat nimeni,la auzul vorbelor.
Imi plac pozele :)

iculici spunea...

" DE CE NU TE TUNZI? "
"DE CE SA MA TUND?"
:)) :)) :))

SI PE MINE MA ENERVEAZA INTREABAREA ASTA CU TUNSU.

Micul Artist spunea...

@iculici - Nu ii inteleg pe oamenii astia , daca ai parul lung inseamna ca nu te tunzi?

Anonim spunea...

Cat draq o sa mai mergi la rude???????????? Si la Medgidia......Si apropo: de ce nu te tunzi, tinere, nu ti-e rusine sa ai parul mai lung decat fratele mai mare :) ? Dar la rudele "de la Bucuresti" cand mai vii???????????????

Micul Artist spunea...

@Anonim - Crezi ca merg de placere acolo? :))

Trimiteți un comentariu