3.30.2010

The Exorcism of Emily Rose

"O poveste religioasa inramata de un film horror, The Exorcism of Emily Rose este bazat pe intamplari reale ce o au in centru pe Anneliese Michel, o studenta de origine germana care, la jumatatea anilor '70, a fost subiectul uneia dintre cele mai rare exorcizari sanctionate de biserica in lumea moderna.
 Deoarece fata moare in timpul ritualului, preotul este acuzat de omor prin neglijenta, iar filmul, inspirat din realitate, povesteste procesul prin care acesta incearca sa demonstreze lumii ca nu este vinovat si ca intr-adevar Emily a fost posedata de diavol. "

                                                                                                     sursa : CinemaRX
Mi-a placut enorm filmul. Felul in care a fost povestit, drama spusa printr-un horror, totul s-a potrivit perfect. Filmul asta chiar merita numit horror datorita scenelor spooky ( o sa imi ramana mereu in cap faza cu 1 2 3 4 5 6! )  Vi-l recomand cu caldura , chiar merita! :)

Trailer :



10 comentarii:

Blindius spunea...

Păi l-am văzut acum 5 ani,când eram în liceu...mie mi s-a părut plictisitor,am văzut filme mai spooky,singura chestie naşpa mi s-a părut cu ora 3.

Unknown spunea...

Sincer nu am putut sa il vad pana la capat. Nu sunt adepta filmelor care ma inspaimanta. Mai bine da-mi sa vad o comedie sa uit a ma opri din ras.

Blindius spunea...

Şi prietena mea stă mult pe cinemarx :D

Cochi spunea...

merge:))

cOokie Jar spunea...

Uhh ! Cel mai tare film e pananormal activity :D

Si asta e ok

realbadpisy spunea...

hmm pare interesant , eu nu l-am vazut.

Cris-Mary spunea...

Nu-s adepta ..stau departe:D

Anonim spunea...

Ai o leapsa de la noi!!!

Cosmina

Lillee spunea...

Super filmul. Si mie mi-a placut la nebunie. Esti de-al meu bro! :)

Monica spunea...

eu nu l am vazut...dar nu stiu daca m-ar tenta...poate doar din perspectva psihologica, ca si analiza...ca si chestie a domeniului meu de activitate. poate doar de asta l as vedea?! oricum o sa-l caut:)

Trimiteți un comentariu